Ξεκίνησε το έργο του παραλιακού δρόμου στο Ληξούρι

Την ώρα που η κυβέρνηση της “Αριστεράς” με τις ενέργειές της το τελευταίο 8μηνο έχει σταματήσει κάθε έργο και κάθε δραστηριότητα στο νησί μας, την ώρα που η βουλευτίνα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου με την σιωπή της συναινεί σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, ο Δήμος Κεφαλλονιάς με τα λίγα χρήματα που έχει στο ταμείο του ξεκινάει ένα έργο στην πολύπαθη και σεισμόπληκτη Παλική.

Πρόκειται για τον παραλιακό δρόμο στο Ληξούρι, έργο που είχε δημοπρατηθεί στην αρχή του καλοκαιριού και συμφωνήθηκε με τον εργολάβο και τους επαγγελματίες να ξεκινήσει με το πέρας της τουριστικής σεζόν. Όπως και γίνεται καθώς ήδη ο εργολάβος έχει πιάσει δουλειά και σύντομα ο δρόμος θα παραδοθεί.

an an1 an2 an3 an4 an5 an6 an7 an8 an9 an10 an11 an12 an13 an14 an15

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις