Απόφαση κόλαφος για το Σωματείο Κατελειού

Με την υπ’ αριθμ. 106/2015 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κεφαλλονιάς απορρίφθηκε το περιεχόμενο όλων των ενστάσεων, καταγγελιών, αναφορών του Σωματείου Κατελειού σε σχέση με τις ενέργειες του Δήμου Κεφαλλονιάς στις παραλίες Αγ. Βαρβάρας Κατελειού και Μούντας – Ρατζακλιού και πιστοποιήθηκε ότι ουδεμία υποβάθμιση περιβάλλοντος έλαβε χώρα εκ μέρους του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Επομένως τόσο το Σωματείο Κατελειού και η λαλίστατη Πρόεδρός του, όσο και τα γνωστά sites του διαδικτύου που είχαν σπεύσει να υιοθετήσουν τις ψευδείς καταγγελίες και να καταδικάσουν τον Δήμο μας, καθίστανται έκθετα καθώς ο Δήμος μας δικαιώθηκε απόλυτα με τον πλέον επίσημο τρόπο. Κατόπιν των παραπάνω δηλώνω ότι ο Δήμος μας επιφυλάσσεται κάθε δικαιώματος του διότι πρέπει να σταματήσει η μάστιγα της ψευδούς καταγγελίας.

O Αντιδήμαρχος
Νικόλαος Παπαδάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις