Μαθήματα Κλασσικού Μπαλέτου στη Λειβαθώ

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. επαναλειτουργεί τμήμα Κλασσικού Μπαλέτου στα Μεταξάτα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, δίπλα στο Νηπιαγωγείο Μεταξάτων.

Στα παιδιά θα δοθεί η δυνατότητα να μάθουν όχι μόνο την τεχνική αυτού του είδους της μορφής τέχνης, αλλά δυνατότητα έκφρασης, δημιουργικότητας, ανάπτυξη φαντασίας και γνωριμία με την κλασσική μουσική.
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως και τηλεφωνικά στα γραφεία του Δημοτικού θεάτρου Αργοστολίου ¨Ο ΚΕΦΑΛΟΣ¨ στο τηλέφωνο 26710-25600 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση
Ημερομηνία έναρξης έχει ορισθεί η Τετάρτη 7 Οκτωβρίου από τις 6.00μ.μ. έως τις 8.00μ.μ.
Η υπεύθυνη διδασκαλίας κ. Χριστίνα Μαρούλη-Δασκάλα χορού, με βάση τις αιτήσεις θα καθορίσει τον αριθμό των τμημάτων καθώς και τις ακριβείς ώρες διδασκαλίας.
Με συνέπεια και υπευθυνότητα θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια επιτυχούς λειτουργίας του τμήματος.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις