Η Κράνη συγχαίρει τον Αντιπεριφερειάρχη για την αντιμετώπιση της καταιγίδας

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, οφείλει να συγχαρεί τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς & Ιθάκης κο Παναγή Δρακουλόγκωνα πρωτίστως για την άμεση αντίδραση της Περιφερειακής Ενότητας και την επιτυχή αντιμετώπιση της πρωτοφανούς καταιγίδας που έπληξε το νησί μας και ιδίως το Αργοστόλι, και ακολούθως για τις ενέργειές του να κηρυχθεί η Κεφαλλονιά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με άμεσο αποτέλεσμα την αποζημίωση των πολιτών και των πολλών επαγγελματιών οι οποίοι επλήγησαν από τη σφοδρή πλημμύρα.
Είναι ευχάριστο και ελπιδοφόρο να βλέπουμε στην πολιτική σκηνή της χώρας νέους ανθρώπους με ικανότητες, αντίληψη, γνώσεις, αγάπη για τον τόπο τους. Αν ο Αντιπεριφερειάρχης μας αντιπροσωπεύει τη γενιά των σαραντάρηδων στην πολιτική, τότε υπάρχει ελπίδα να πάμε μπροστά ξεπερνώντας την κρίση, η οποία προφανώς δεν είναι μόνο οικονομική αλλά είναι ταυτόχρονα και κρίση αξιών.

Ο Πρόεδρος           Η Γραμματέας
Σταύρος Σπαθής    Μαρία Σκλαβουνάκη

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις