Μηχανήματα και στρατός στην Κεφαλονιά για την αντιμετώπιση των καταστροφών

Μηχανήματα βαρέως τύπου, υλικά και το προσωπικό από μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας στον Aραξο και την Ανδραβίδα συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών στην Κεφαλονιά που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την κακοκαιρία.

Αξιωματικοί, υπαξιωματικο και οπλίτες με βαρέως τύπου μηχανήματα (2 UNIMOC και 1 Ισοπεδωτής Γαιών) επιβιβάσθηκαν χθες στις 18:30 μ.μ, στο λιμάνι της Κυλλήνης με προορισμό την Κεφαλονιά.

Τη σχετική απόφαση έλαβε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά από συνεννόηση με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, ανταποκρινόμενοι σε αίτημα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις