Επίσκεψη του Κοινωνικού Λειτουργού Εταιρείας Σπαστικών στην ΕΠΑΣ

Η ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς ευχαριστεί θερμά τον Προιστάμενο Πρόνοιας του Δήμου Κεφαλονιάς κ.Δ.Δημουλιό ,την κ.Α.Χαμοδράκα Κοιν.Λειτουργό της Εταιρείας Σπαστικών Παιδιών ,τον κ. Α.Σαβράμη Ψυχολόγο του Κέντρου Πρόνοιας για την επίσκεψη τους στο ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής Τραυματιολογίας του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς με σκοπό την ενημέρωση και περαιτέρω συνεργασία του Κέντρου Εκπαίδευσης του ΔΙΕΚ αλλά και του Γ.Ν.Κεφαλλονιάς.

Στην συνάντηση παρά τις ειλημμένες υποχρεώσεις του ήταν κοντά μας –όπως πάντα- ο Διοικητής του Νοσοκομείου μας κ.Π.Ζαφειρόπουλος που τόνισε την αμέριστη βοήθεια και αγαστή συνεργασία σε όλα τα θέματα αρμοδιότητας του με τον ευαίσθητο χώρο (Σύλλογο) των σπαστικών παιδιών. Αξίζει να σημειωθεί το εξαιρετικό σεμινάριο που θα λάβει χώρα στο νησί μας σύμφωνα με το επισυναφθέν πρόγραμμα.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ
Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις