Διεθνές Συνέδριο Εργονομίας στην Κεφαλονιά

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το διεθνές Συνέδριο Εργονομίας από 17 έως 18 Σεπτεμβρίου 2015, στις άριστες Συνεδριακές εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Mediterannee, στο Αργοστόλι.

Με εξειδικευμένα Στελέχη της Εργονομίας από τη Φιλανδία, τη Σουηδία, την Εσθονία και την Ελλάδα , αναπτύχθηκαν τα θέματα :

  • Εκτίμηση και πρόληψη σωματικού κινδύνου στη φροντίδα υγείας και στη φροντίδα ηλικιωμένων
  • Γνώση και δεξιότητες στην εκπαίδευση της ασφαλούς χειραγώγησης ασθενών
  • Εργονομικές καινοτομίες για την πρόληψη τραυματισμών και
  • Φροντίδα στο σπίτι στην Ευρώπη, σημερινή δομή και μελλοντικές προκλήσεις

και παράλληλα δόθηκε στους συμμετέχοντες η δυνατότητα να γνωρίσουν το Νησί μας μέσα από το πλούσιο πληροφοριακό έντυπο που προσέφερε ο Προϊστάμενος Τουρισμού του Δήμου κ.Σταύρος Κουρής – Κορκός .

Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν ο κ.Γεώργιος Κουμανάκος, Στέλεχος της «Φροντίδα Ζωής Ε.Ε.», ενώ τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, ο Α/Δήμαρχος Υγείας κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Leonardo da Vinci – Transfer of innovation με το όνομα ErgoCareBank, και Συντονιστής Φορέας είναι το Κολέγιο Ooulainen από την Φινλανδία και Επιστημονική Υπεύθυνος η κ.Leena Tamminen – Peter.

ERGO4 ERGO2 ERGO

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις