Κωνσταντάκης προς Θεοπεφτάτου: Πρέπει να ενεργοποιηθεί το έργο, Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου

Αξιότιμη Κυρία Θεοπεφτάτου,

Ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς, σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια καθώς και των μελών του Δ.Σ. μας, για την επανεκλογή σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα σας θητεία.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η χώρα μας θα βρει τον βηματισμό της μετά κυρίως και από τις δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών.
Με την ευκαιρία, σας επισημαίνουμε την αναγκαιότητα ενεργοποίησης του έργου: «Δημοτικό στάδιο Αργοστολίου ¨Ανδρέας Βεργωτής¨-Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα» και τη δυναμική παρέμβαση σας , που είναι απαραίτητη μαζί με τις δικές μας ενέργειες, ώστε να υλοποιηθεί το ανωτέρω έργο.
Επίσης στις άμεσες προτεραιότητες σας θα πρέπει να εντάξετε την εξεύρεση οικονομικών πόρων για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί οι πολιτιστικές μας εγκαταστάσεις από τους πρόσφατους σεισμούς.
Προσβλέπουμε στην συνεργασία μας για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Με εκτίμηση
Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ
Ο Πρόεδρος
Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις