Η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝ.ΕΛ. συγχαίρει τους πολιτευτές της

Η Συντονιστική επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Συγχαίρει τους πολιτευτές μας, Στάβερη Κατερίνα, Κατσαμπίρη Κώστα, Μικελάτου Γεωργία. Για τον δύσκολο, αλλά τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν κατά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, κάτω από αντίξοες συνθήκες, κόντρα στο τοπικό, και πανελλαδικό παλαιοκομματικό κατεστημένο, της λάσπης και της απαξίωσης.
Θερμά συγχαρητήρια σ την Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης ,Κα Θεοπεφτάτου Αφροδίτη για την τέταρτη συνεχόμενη εκλογή της. Απέδειξε ότι οι έδρες δεν παίρνονται πια με παλαιοκομματικούς μεθόδους ,αλλά με ήθος συνέπεια και ταπεινότητα, και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που την διακρίνουν !!!
Επίσης ευχαριστούμε αυτούς που μας τίμησαν , μας εμπιστεύτηκαν ,και μας έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι είμαστε το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ!!!!

Για την συντονιστική επιτροπή
Ο Συντονιστής

Καμπίτσης Βασίλης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις