Συνεχίζουν κανονικά όλα τα τμήματα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου

Για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου εύχεται στα παιδιά υγεία και καλή σχολική χρονιά, χωρίς άγχος, αλλά με ελπίδα για το μέλλον. Τα στοιχεία που ο αθλητισμός τα έχει διδάξει : πειθαρχία, σεβασμό και δουλειά, αν τα ακολουθήσουν θα πετύχουν τους στόχους τους.
Με την ευκαιρία της παραπάνω ευχής, τα τμήματα του Ομίλου κάνουν γνωστό στους γονείς και αθλητές ότι κανένα από αυτά δε σταματά το χειμώνα, όλα είναι σε συνεχή λειτουργία, δηλ, κολύμβηση, υδατοσφαίριση παίδων, ιστιοπλοΐα, κωπηλασία, καγιάκ. Βεβαίως με διαφορετικό πρόγραμμα ανά τμήμα, το οποίο μπορείτε να πληροφορηθείτε καθημερινά από την γραμματεία του Ν.Ο.Αργοστολίου αλλά και από τους προπονητές.
Είναι κρίμα όλη η προσπάθεια των καλοκαιρινών μηνών να σταματήσει και στη νέα περίοδο να αρχίζει το παιδί από το μηδέν πάλι. Εάν το παιδί αθλείται διαχρονικά διαπλάθει το σώμα του, αναπτύσσει το μυαλό του , βελτιώνει τις επιδόσεις τους και χτίζει μια σωστή υγεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις