Συγχαρητήρια επιστολή στην Βουλευτή από την Κράνη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου η «ΚΡΑΝΗ», συγχαίρει την κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την τέταρτη συνεχόμενη εκλογή της ως αντιπρόσωπός μας, των Κεφαλλονιτών και Θιακών, στην Ελληνική Βουλή.
Η αγαστή συνεργασία μας τα χρόνια που είναι Βουλευτής του νησιού, είναι περισσότερο επιβεβλημένη τώρα, που η χώρα καλείται να εφαρμόσει το πρόγραμμα μετάβασης της οικονομίας σε Ευρωπαϊκά πρότυπα.
Οι επαγγελματίες του νησιού θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, καταθέτοντας τις προτάσεις μας και θα συνεργαστούμε για την επίτευξη στόχων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της Κεφαλλονιάς και της Ελλάδας γενικότερα.
Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, από όποια θέση και αν εργαστείτε, είθε η τετραετία αυτή για την Κεφαλλονιά να είναι αναπτυξιακή με τη βοήθειά σας.

Ο Πρόεδρος              Η Γραμματέας
Σταύρος Σπαθής    Μαρία Σκλαβουνάκη

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις