Ευχαριστήρια επιστολή από το ΙΕΚ Νοσηλευτικής-Τραυματολογίας στον Βαγγέλη Κεκάτο

Γ.Ν.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΙΕΚ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

΄΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ΄΄

Αξιότιμε κ. Κεκάτε, Αντιδήμαρχε Κεφαλονιάς,

Το ΙΕΚ Νοσηλευτικής – Τραυματιολογίας του Γ.Ν.Κεφαλονιάς σας εκφράζει τις ευχαριστίες του για την ευγενική σας προσφορά δεκακατεσσάρων (14)΄κιβωτίων εξαιρετικά χρήσιμων βιβλίων ειδικότητας κυρίως Ιατρικής στην Σχολή μας .Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο από το εκπαιδευτικό προσωπικό, τους σπουδαστές του ΙΕΚ αλλά και οποιουνδήποτε θα ήθελε να τα δανεισθεί από την βιβλιοθήκη μας.

κ.Αντιδήμαρχε για μία ακόμη φορά σας ευχαριστούμε για το συνεχές επικοδομητικό ενδιαφέρον σας για την εκπαιδευτική μονάδα του Νησιού μας, που ένα μεγάλο μέρος της διατήρησης λειτουργίας της οφείλεται στο πρόσωπο σας.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης

Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις