Μάκης Πετράτος: Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!!!

 «Ο άνθρωπος μπορεί να διατηρεί  ίχνη εσωτερικής ελευθερίας, ανεξαρτησίας σκέψης, ακόμα και κάτω από τρομερές συνθήκες ψυχικής και φυσικής έντασης»

Συγχαίρω  τους πολιτευτές μας στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, για τον δύσκολο, αλλά τίμιο και παλικαρίσιο αγώνα που έδωσαν, κρατώντας μία αξιοπρεπή στάση-όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξέρουν- κάτω από αντίξοες συνθήκες και πιέσεις … Όπως αυτής ακόμα, της- κατευθυνόμενης δημοκοπικά -χαμένης ψήφου.

Αντέξαμε! Αυτός  ο ανελέητος  πόλεμος μας έκανε πιο δυνατούς!

Γιατί Εκείνος που έχει ένα σκοπό στη ζωή, μπορεί να αντέξει σχεδόν το καθετί!

Ήταν όμως μια ευκαιρία να δούμε ποιοί ήταν πραγματικοί φίλοι μας, ποιοί ήταν η κατά περίσταση, και ποιοί δεν ήταν ποτέ.

Δεχτήκαμε τη πιο βρώμικη μορφή Γκαιμπελισμού, λοιδορηθήκαμε …Όμως αντέξαμε!

 Και σας καλούμε με πατριωτική και κοινωνική συνείδηση, να συμπορευτούμε σε ένα δύσκολο δρόμο, που οδηγεί στην Εθνική ανεξαρτησία ,στην κοινωνική δικαιοσύνη, και  στην απαλλαγή από τα απεχθή  μνημόνια της υποταγής και της εξαθλίωσης ….Ολοι μαζί μπορούμε !!!!!!!

Γιατί  ακόμα κι όταν όλα γύρω δείχνουν γκρεμισμένα, αρκεί το μυαλό και η καρδιά του ανθρώπου να βλέπει σκοπό στο προφανές τέλος, να προσβλέπει σε ένα καλύτερο αύριο, και να εξακολουθεί να αγωνίζεται και να ονειρεύεται.!!!!!!

                                                                                                          Γεράσιμος –Μάκης –Πετράτος

                                                                                               Περιφερειάρχης ΑΝ.ΕΛ. Ιονίων Νήσων

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις