Αστυνομικοί: Ζητάμε την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων ΑΔ Κεφαλληνίας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Η ένωση μας με την παρούσα επιστολή αναφέρεται στην ηγεσία του σώματος και επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά το θέμα των κενών οργανικών θέσεων σε αστυνομικούς υπαλλήλους στην ΑΔ Κεφαλονιάς το οποίο αρχίζει να ξεπερνά το -40%. Τα προβλήματα που διαιωνίζονται από την έλλειψη προσωπικού είναι μείζονος σημασίας και έχουν αναφερθεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες από την ένωση μας και προς την ηγεσία του σώματος αλλά και προς τους εκπροσώπους της πολιτείας . Ενδεικτικά επισημαίνεται ότι ολόκληρα αστυνομικά τμήματα λειτουργούν με τέσσερις και πέντε αστυνομικούς.

Ζητάμε

εν όψη των συμπληρωματικών -έκτακτων μεταθέσεων 2015 να ανοίξουν οι κενές οργανικές θέσεις για την ΑΔ Κεφαλληνίας οι οποίες ορίζονται από την ηγεσία του σώματος τον μήνα Σεπτέμβριο 2015 καθόσον μέχρι σήμερα είναι ο μοναδικός τρόπος για την κάλυψη των κενών θέσεων , πραγματοποιήσιμος και χωρίς κόστος.

Αργοστόλι 21/09/2015

Ο πρόεδρος ο γραμματέας

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος ΠΑΣΧΑΚΗΣ Δημήτριος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις