Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για το εκλογικό αποτέλεσμα

Οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. – ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ, συγχαίρουμε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και την κ. Θεοπεφτάτου για την επανεκλογή της. Παραμένουμε στη διάθεση της για κάθε συνεργασία που απαιτείται προς όφελος των νησιών μας.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους και τις ψηφοφόρους που τίμησαν το ψηφοδέλτιο μας με την ψήφο τους, δίνοντας μας αυξημένη δύναμη σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.
Το πανελλήνιο ποσοστό της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ μας επιτρέπει να ελπίζουμε ότι κόμματα, κινήσεις και προσωπικότητες της ευρύτερης Κεντροαριστεράς μπορούν να συμπλεύσουν σε έναν κοινό στόχο, που είναι η δημιουργία ενός τρίτου πόλου, Σοσιαλδημοκρατικού και φιλοευρωπαϊκού, όπως απαιτεί η προοδευτική παράταξη και η ελληνική πολιτική πραγματικότητα.

Οι υποψήφιοι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ.-ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις