«Ανακοίνωση για την Λιτανεία της Ιεράς εικόνας Υπεραγίας Θεοτόκου Δραπάνου»

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι μετά από επαφές που πραγματοποίησε με την κατασκευαστική εταιρία που έχει αναλάβει το έργο αποκατάστασης της γέφυρας Αργοστολίου η εταιρία μας έδωσε ευγενέστατα την άδεια να κάνουμε χρήση της γέφυρας κατά την ημέρα της λιτανείας στης Παναγίας Πέμπτη 24/9/2015 και επιστροφής της 4/10/2015. Επισημαίνουμε ότι από την γέφυρα θα διέλθουν μόνο ο θρόνος , οι μεταφορείς, ο Ιερός Κλήρος, οι ψάλτες και αντιπρόσωπος του Δήμου.

Όλοι οι υπόλοιποι ακόμη και οι επίσημοι θα μετακινηθούν οδικώς προς Σισσιώτησσα. Για δε τους πιστούς που δεν θα έχουν μεταφορικό μέσον θα υπάρχει λεωφορείο του ΚΤΕΛ όπως ακριβώς το εορταστικό πρόγραμμα αναφέρει.
Ευχαριστούμε για την απόφαση και την ευσεβή πράξη τους την κατασκευαστική εταιρία και ευχόμαστε δύναμη και πάντα υγεία.

Για την Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις