Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για αρχηγός της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υποσχέθηκε «reboot»

“Παρών στην κούρσα της διαδοχής” στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Η ΝΔ χρειάζεται μια σημαντική ανανέωση ως εφαρμοσμένη πολιτική και ως προς τα πρόσωπα. Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε εξαιρετική προσπάθεια. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον αγώνα που έδωσε στις εκλογές”, είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: “Έχω τη δυνατότητα και τη θέληση να πάω μπροστά το κόμμα, που εκφράζει την αστική τάξη”.

Χρησιμοποιώντας έναν όρο της τεχνολογίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι “πρέπει να κάνουμε reboot στη ΝΔ” και συνέχισε λέγοντας ότι “πρέπει να λειτουργήσουμε με αυξημένες προϋποθέσεις διαφάνειας. Η ΝΔ θα πρέπει να λειτουργεί με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος… Η ΝΔ θα πρέπει να ξαναγίνει πιο ελκυστική απ’ ό,τι είναι σήμερα”.

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στη διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού του κόμματος, επισημαίνοντας ότι “το καλύτερο που θα μπορούμε να ελπίζουμε είναι ότι όλα τα στελέχη που θα μπουν στη μάχη (σ.σ. της προεδρίας), την επόμενη μέρα θα υπηρετήσουμε τον αρχηγό που θα εκλεγεί από την κοινωνία”.

Την υποψηφιότητά του ανήγγειλε και μέσω του facebook.

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις