ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΔΡΑΠΑΝΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ
ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΔΡΑΠΑΝΟΥ
ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΩΡΑ 7.30 μ.μ.
Μέγας εσπερινός.
ΠΕΜΠΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΩΡΑ 8.00 π.μ.
Αρχιερατική θεία λειτουργία.
ΏΡΑ 6.00 μ.μ.
Ιερά παράκληση, λειτουργία και εκκίνηση της λιτανείας της ιεράς εικόνας προς τον Ιερό Ναό Άγίου Σπυρίδωνος (μέσω γέφυρας ,μόνο ο θρόνος ,οι ιερείς και οι ψάλτες.Οι υπόλοιποι θα μετακινηθούν προς την Σισσιώτισσα οδικώς).
Καθημερινά ώρα 8.00 π.μ θα ψάλλετε ο Όρθρος και η θεια λειτουργία και 7.30 μ.μ ο παρακλητικός κανών της Θεοτόκου μετά θειου κηρύγματος.
ΚΥΡΙΑΚΗ 04 ΟKΤΩΒΡΙΟΥ 2015
ΩΡΑ 6.00 μ.μ.
Ιερά παράκληση,λειτουργία και εκκίνηση της λιτανείας της ιεράς εικόνας προς το Δράπανο από τον Ιερό Ναό Άγίου Σπυρίδωνος μέσω Λιθοστρώτου Δεβοσέτου, γέφυρα (μόνο ο θρόνος, οι ιερείς και οι ψάλτες. Οι υπόλοιποι θα μετακινηθούν προς το Δράπανο οδικώς).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις