Δήλωση Γιάννου Γραμματίδη

Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Πρόεδρος του πολιτικού σχηματισμού Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα Γιάννος Γραμματίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα:

Logo«Ο Ελληνικός λαός εξέλεξε και πάλι τον Σύριζα να κυβερνήσει τον τόπο σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ. Συγχαίρουμε τον Πρόεδρο του Σύριζα και αυριανό Πρωθυπουργό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Η Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα έχει ήδη δηλώσει πριν από τις εκλογές ότι θα στηρίξει την όποια κυβέρνηση επέλεγε ο λαός υπό τις αυτονόητες προϋποθέσεις ότι (α) αυτή θα έχει σαφή φιλοευρωπαϊκό και αναπτυξιακό προσανατολισμό και (β) θα βελτιώσει εκείνους τους όρους του 3ου Μνημονίου που είναι βαρύτατοι για τις ασθενέστερες τάξεις του πληθυσμού και για την επιχειρηματικότητα σε συνδυασμό με την αναδιάρθρωση του χρέους και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Συνεπώς, η θέση μας παραμένει σταθερή και η στήριξή μας θα εκφράζεται από σήμερα με συγκεκριμένες προτάσεις για πολιτικές και άμεσες δράσεις που θα εξυπηρετούν τους στόχους της ανάπτυξης και τις οποίες θα συνδιαμορφώνουμε με τους πολίτες. Ευχόμαστε, επίσης, η νέα κυβέρνηση να αντιμετωπίσει άμεσα το μεταναστευτικό ζήτημα και να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που θα μειώσουν το κράτος και θα απελευθερώσουν τις δυνάμεις της αγοράς από κάθε αντιαναπτυξιακό περιορισμό και αγκύλωση. Τέλος, ευχόμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση όπως και τα υπόλοιπα κόμματα του φιλοευρωπαϊκού τόξου να βοηθήσουν επίσης την κυβέρνηση προς την πιο πάνω κατεύθυνση με γόνιμες προτάσεις και συζητήσεις και να συμβάλλουν στην εξομάλυνση του κοινοβουλευτικού βίου και την επανάκτηση της αξιοπιστίας της πολιτικής.»

George Siafis

Action Global Communications Hellas

15A Xenofontos Street, Syntagma, 10557, Athens, Greece

T: +30 210 7240160

F: +30 210 7223417

M: +30 6972 281617

Skype: george.siafis

E:

Visit: www.actionprgroup.com

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις