Μπάκης Λυκούδης: Θα είμαι παρών στους αγώνες που έρχονται

Συγχαρητήρια έδωσε στην Αφροδίτη Θεοπεφτάτου ο υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Λυκούδης αμέσως μετά την εμφανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά αλλά και τοπικά για άλλη μία φορά μέσα σε επτά μήνες.

Ο κ. Λυκούδης εμφανίστηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βαγγέλη Λουκέρη, για να κάνει δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα ο κ. Λυκούδης δήλωσε: Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η θητεία θα συνδυαστεί από μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους της και σε συνεννόηση και συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δεν είχε γίνει μέχρι τώρα”. Και συμπλήρωσε ο Μπάκης Λυκούδης: Σε ότι με αφορά θα είμαι παρών στους αγώνες που έρχονται από όποια θέση επιλέξει η παράταξή μου”. Ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για την προσπάθειά τους.

Δηλώσεις έκανε και ο κ. Λουκέρης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: Ευχομαι η κυβέρνηση αυτή πραγματικά να αποδώσει για το καλό της πατρίδος. Περνάμε δύσκολες στιγμές και εύχομαι στη νέα βουλευτή πραγματικά να αποδώσει στο έργο της που το έχει ανάγκη η Κεφαλονιά”.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις