Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ξεκινάμε τη μάχη για το μέλλον των νησιών μας

Με την λέξη “Ξεκινάμε” έκλεισε τις δηλώσεις που έκανε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και Ιθάκης, η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, αμέσως την επανεκκλογή της για 4η φορά βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Θεοπεφτάτου εμφανίστηκε ανακουφισμένη από το αποτέλεσμα έχοντας πλευρό της τον συνυποψήφιό της, Μάκη Βασιλάτο, τον οποίο ευχαρίστησε δύο φορές για την συμπαράσταση και την στήριξη στον αγώνα χωρίς ιδιοτέλεια.

Συγκεκριμένα η κα Θεοπεφτάτου στις δηλώσεις της τόνισε ανάμεσα στα άλλα: “Πιστεύω ότι σε αυτές τις εκλογές δεν δικαιώθηκε τόσο η πολιτική μας αλλά δικαιώθηκε η ηθική μας. Θεωρώ ότι με αυτή την ψήφο εγκρίθηκε και αναγνωρίστηκε ότι δώσαμε τη μάχη με νίκες, με ήττες, με οδύνη, με απώλειες, αλλά δόθηκε η μάχη”. Στη συνέχεια η κα Θεοπεφτάτου απευθυνόμενη σε όσους αποχώρησαν από την παράταξη δήλωσε ότι, κατανοεί όσους δεν τους ψήφισαν και όσους χώρισαν οι δρόμοι τους, και ότι τώρα είναι η μεγαλύτερη ευθύνη να βαδίσουν με τους περισσότερους συμπατριώτες στον ίδιο δρόμο σε μία πορεία που θα οδηγήσει τα νησιά μας στο μέλλον.

Ο κ. Βασιλάτος από την πλευρά του εμφανίστηκε χαρούμενος και εμφανώς συγκινημένος, με συνέπεια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του ενώ είχε και έναν ζεστό και εγκάρδιο εναγκαλισμό με την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Μάκης Βασιλάτος ανέφερε: “Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τη συντρόφισσα Αφροδίτη που είναι για τέταρτη φορά Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κεφαλλονίτη και τον Θιακό λαό, αυτή η νίκη ήταν μια ηθική ανταμοιβή γι αυτόν τον δύσκολο αγώνα που κάναμε αυτές τις ημέρες”. Και συμπλήρωσε: “Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα, δεν το πίστευα ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε ενάντια σ’ όλο αυτό το οικονομικό καθεστώς, που προσπαθούσε να ποδηγετήσει τα νησιά μας”. Ευχαρίστησε τους ομογενείς για την στήριξή τους όλες αυτές τις μέρες ενώ αναφέρθηκε και στην επαναδρομολόγηση της γραμμής Σάμης-Πάτρας θεωρώντας ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εκλογική νίκη.

1-DSC02663 1-DSC02665 1-DSC02666 1-DSC02667

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις