Μεγάλο πλήγμα για τον Πολιτισμό η αναστολή λειτουργίας της μπάντας της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας

Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης (Ληξουρίου)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η αναστολή λειτουργίας της μπάντας της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας αποτελεί βαρύτατο πλήγμα για τον πανελλήνιο πολιτισμό.
Δηλώνουμε την αδελφική μας συμπαράσταση προς το ιστορικό σωματείο του νησιού μας και ελπίζουμε γρήγορα να είναι σε θέση να συνεχίσει την πολιτισμική προσφορά του.
Παρακαλούμε κάθε φορέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας να προσπαθήσει πάση δυνάμει για την άμεση επαναλειτουργία της Σχολής.
Η αναστολή λειτουργίας ενός από τους δημιουργούς του Επτανησιακού Πολιτισμού, καταδεικνύει τον κίνδυνο που βρίσκονται τα σωματεία που παρέχουν ουσιαστική πολιτισμική παιδεία, στην υλιστική εποχή μας. Γι αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να προειδοποιήσουμε ότι , αν όλοι μας δεν αντιληφθούμε την τεράστια παιδαγωγική και κοινωνική αξία των Φιλαρμονικών μας και τις πραγματικές ανάγκες τους , ο κεφαλονίτικος πολιτισμός δεν έχει μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις