Εγκαταλείπει το «Διονύσιος Σολωμός» Σάμη & Ιθάκη – Ορφανή εκ νέου η σύνδεση με Πάτρα;

Όλα δείχνουν ότι την 1η Νοεμβρίου σταματά η Ionian Group το δρομολόγιο που πραγματοποιούσε μέχρι πρότινος το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» στη γραμμή Σάμη-Πάτρα-Ιθάκη μιας και στο σημερινό του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών είχαμε ανατροπές.

Η εταιρεία IONIAN GROUP κατέθεσε το νέο πρόγραμμα δρομολογίων για τα πλοία της για την νέα περίοδο από 1/11/2015 έως 31/10/2016 χωρίς να υπάρχει καμιά αναφορά για την γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη!

dromologia-ionian-group-2016-b dromologia-ionian-group-2016-a

Όπως είναι φανερό από τους παραπάνω πίνακες δρομολογίων της IONIAN GROUP, τα πλοία τοποθετούνται για ετήσια δρομολόγηση στις γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος & Κυλλήνη-Πόρος!!!

Αξιοσημείωτο γεγονός ότι προς ώρας, δεν υπάρχει καμιά αντίδραση προς διάψευση ή επιβεβαίωση των στοιχείων… εκτός από μια άκαιρη παρέμβαση Σαμικού πολιτευτή, που απ’ ότι διαφαίνεται δεν έχει κατανοήσει-αντιληφθεί τις εξελίξεις και αντί για εξηγήσεις για τα «φούμαρα» περί ολοχρονικής δρομολόγησης του πλοίου, «ζητάει και τα ρέστα»…

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις