ΠΡΟΣΟΧΗ Ανακοίνωση για την 4η Γύρα 4 Οκτωβρίου -μικρός Κολυμβητικός Αγώνας τις 3 Οκτωβρίου

Παρακαλούνται όσοι Κεφαλλονίτες είτε συνιστούν μέλη του συλλόγου μας είτε όχι , επιθυμούν να εγγραφούν στην γύρα Αργοστόλι –Ληξούρι ή να προμηθευτούν το τεχνικό μπλουζάκι να προβούν άμεσα σε ηλεκτρονική δήλωση των στοιχείων τους προκειμένου να καθοριστούν οι προμήθειες και τα διαδικαστικά της διοργάνωσης.

Επισημαίνεται ότι οι εγγεγραμμένοι από το νησί δεν έχουν την υποχρέωση τραπεζικής κατάθεσης του ποσού ωστόσο υποχρεούνται, αν δεν διευκολύνονται, να το καταβάλλουν την έως την Δευτέρα 29/9/2015 της μετρητοίς στον ταμία του συλλόγου, αφού επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του, προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή τους.
Θα ακολουθήσει δε ανακοίνωση με τεχνικές οδηγίες για τους συμμετέχοντες.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΥ ΓΙΑΛΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΠΟΔΑΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΘΕΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις