Τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ αποτελέσματα για τους Παιδικούς Σταθμούς – ΕΚΤΟΣ 25.882 παιδιά

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα ωφελουμένων, επιλαχουσών – επιλαχόντων, αλλά και απορριπτέων, για φιλοξενία των παιδιών τους σε Βρεφικούς, Παιδικούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, στο πλαίσιο της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής».

Μπορείτε να δείτε τα οριστικά αποτελέσματα πατώντας ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι, για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο του γονέα και των παιδιών. Αντί αυτών, εμφανίζονται οι ειδικοί κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ.

Τέλος, τα παιδιά που ωφελήθηκαν από την Δράση, ανέρχονται σε 81.003, ενώ έγιναν 106.885 έγκυρες αιτήσεις στο σύνολο των 121.683 αιτήσεων.

Εκτός Δράσης έμειναν συνολικά 25.882 παιδιά επί των εγκύρων αιτήσεων.

epoli.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις