Στηρίζει την Τρίτη Ηλικία ο Χαράλαμπος Λυκούδης

Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων [ΚΑΠΗ] του Δήμου Κεφαλονιάς

Την Κυριακή 6/9/2015 στο Αργοστόλι και την Πέμπτη 10-9-2015 στον Καραβάδο πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες μηνιαίες συναντήσεις των εγγεγραμμένων μελών του ΚΑΠΗ.
Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο κ. Χαράλαμπος Λυκούδης. Τα μέλη επεφύλαξαν θερμή υποδοχή και φιλοξενία, επικράτησε ένα όμορφο κλίμα συζήτησης και καλής διάθεσης που χαρακτήρισε την επίσκεψη καθ΄όλη την διάρκεια της, επίσης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μαζί του απόψεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Έγινε ξενάγηση από κοινωνικό λειτουργό κάθε τμήματος στις εγκαταστάσεις στέγασης με ιδιαίτερη ενημέρωση ως προ την επαναλειτουργία των Φυσιοθεραπευτηρίων.
Η επίσκεψή του κ. Λυκούδη ήταν επίσκεψη Σεβασμού, Αγάπης και Ανθρωπιάς δείχνοντας στους ηλικιωμένους ότι δεν είναι μόνοι τους και αποχώρησε με την υπόσχεση ότι πολύ σύντομα θα είναι και πάλι κοντά τους με κάθε δυνατό τρόπο.

DSCN5823 DSCN5829 DSCN5835 DSCN5839 DSCN5842 DSCN5849 DSCN5852

10

καπη καπη2 DSCN5853 DSCN5854 DSCN5856

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις