Πάνω από 250.000 ευρώ εισέπραξε η Βουλευτίνα

Τελικά οι συνεχείς εκλογές Θεοπεφτάτου αντικειμενικά της απέφεραν ένα πολύ μεγάλο δώρο μέσα στην πρωτοφανή οικονομική κρίση που ζούμε όλοι μας.

Ειδικότερα αν υπολογίσουμε ότι η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου εισπράττει το μισθό της κανονικά από το Μάιο του 2012 μέχρι και σήμερα και δεδομένου ότι η βουλευτική αποζημίωση κινείται γύρω στα 8.000 ευρώ, αντιλαμβανόμαστε ότι όλο αυτό το διάστημα εισέπραξε πολύ πάνω από 250.000 ευρώ, χωρίς καν να υπολογίσουμε επιτροπές, ατέλειες, και διάφορα προνόμια που έχουν οι βουλευτές.

Μετά από όλα αυτά είναι λογικό η βουλευτίνα να στηρίζει Τσίπρα, να ψηφίζει ό,τι μνημόνιο της φέρουν, και να κάνει δηλώσεις που λίγο πολύ έχουν το νόημα: “Το δικό μας μνημόνιο δεν θα πονέσει πολύ”!!!

Και βεβαίως για να μην λαικίζουμε εμείς δεν θα ήμασταν αντίθετοι να εισπράττει όλα αυτά τα χρήματα η κα Βουλευτίνα των νησιών μας, αφού καλώς ή κακώς προβλέπονται από το νόμο, εάν τουλάχιστον είχε μία δυναμική και στοιβαρή παρουσία για τον τόπο μας. Πλην όμως είναι γνωστό ότι επί των ημερών της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ “πάγωσε” όλες τις χρηματοδοτήσεις για τα μεγάλα έργα στην Κεφαλονιά ακόμα μάλιστα και για τα έργα που σχετίζονταν με τους σεισμούς και η βουλευτίνα “έκανε την κορόϊδα” για να μην τα χαλάσει με το κόμμα της. Ε, μετά από αυτό δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι:  “Άξιος ο μισθός της”…

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις