31η Χορωδιακή Συνάντηση Επτανησιακών Χορωδιών το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , με χρηματοδότηση από το ΠΤΑ. της ΠΙΝ, διοργανώνει την 31η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, με την συμμετοχή Επτανησιακών Χορωδιών, το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο Αργοστόλι .

Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου , στον Κήπο του Νάπιερ , και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου , και ώρα 20:30 , να παρακολουθήσετε την 31η ΧΣΚ , με Επτανησιακές Χορωδίες και Μαντολινάτες .

Στις 12/9/15 , στον Κήπο του ΝΆΠΙΕΡ , θα παρουσιαστούν :

• Η ΧΟΡΩΔΙΑ ‘ΚΕΥΘΟΣ’ ( Κύθηρα )
• Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ και ΦΙΛΩΝ της ΚΕΡΚΥΡΑΣ ( Λάρισα )
• Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΙΑΚΩΝ και η ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ( Κέρκυρα )

Στις 13/9/15 , στο Δημοτικό Θέατρο ΑΡΓΟΣΤΟΛΊΟΥ , θα παρουσιαστούν

• Η ΧΟΡΩΔΙΑ του ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΌΡΦΕΥΣ΄ , με την μεγάλη ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ της (Λευκάδα )
• Η ΧΟΡΩΔΙΑ και ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ( Κεφαλονιά ) .

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τον σύλλογό μας που έχει την δυνατότητα να διοργανώσει μια τέτοια Χορωδιακή Συνάντηση και ευχαριστούμε όλους όσους συνετέλεσαν για να μπορέσουμε να το υλοποιήσουμε .

Το Δ.Σ.

afisa xorwdias

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις