Μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά από την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά

Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές,
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ξεκινάει και το ταξίδι σας στον κόσμο της γνώσης. Ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, προκλήσεις, δημιουργία αλλά ταυτόχρονα και απαιτητικό αφού προϋποθέτει συνεχή προσπάθεια και αρκετές θυσίες εκ μέρους σας.
Στο πλευρό σας, πρέπει να γνωρίζετε, βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί και οι οικογένειες σας οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στις σχολικές υποχρεώσεις σας και να υπερνικήσετε κάθε δυσκολία.
Κοινός στόχος όλων είναι να σας προσφερθούν όλα τα εφόδια που χρειάζεστε προκειμένου να προικιστείτε με το εφόδιο της γνώσης για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και να συμβάλλετε στην ευημερία της κοινωνίας μας.
Το σχολείο είναι χώρος προόδου και ευκαιριών και θα συνεχίσει να είναι χάρη στην επιμονή και στη προσωπική συμβολή των εκπαιδευτικών.

Καλή Σχολική Χρονιά
Με Δημιουργία & Πρόοδο

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Επικεφαλής της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις