Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε ο Μπάκης Λυκούδης

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Χαράλαμπος Λυκούδης, για να πάρει όπως είναι φυσικό την ευλογία του και τις ευχές του για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο Μπάκης Λυκούδης, όπως έχουμε ξαναπεί, διαθέτει όλα τα προσόντα έτσι ώστε η Κεφαλονιά να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά δυναμικά και να αποτελέσει πρότυπο για τα υπόλοιπα επτάνησα σε όλους τους τομείς καθώς είναι άνθρωπος που ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει.

Να του ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας καλό αγώνα και καλή νίκη που είναι σίγουρο ότι θα την έχει. Η φωτογραφία είναι από το facebook του Χαράλαμπου Λυκούδη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις