Θρίαμβος στο Ληξούρι το Γκαλά Όπερας Κεφαλονιάς της UNESCO 2015.

Ένας πρωτοφανής θρίαμβος σημειώθηκε στο Ληξούρι με το Γκαλά Όπερας Κεφαλονιάς της UNESCO 2015. Σπουδαίες φωνές της όπερας μάγεψαν την λαοθάλασσα που τους χειροκροτούσε συνέχεια ενθουσιασμένο.
Η πρόεδρος κυρία Αναστασία Αποστολοπούλου Παπαδάτου βράβευσε με το βραβείο Διονύσιος Λαυράγκας τον συνθέτη Παναγιώτη Καρούσο και τους άξιους ερμηνευτές, την απαστράπτουσα σοπράνο Ειρήνη Κώνστα, τον καταπληκτικό μπάσο Βασίλη Ασημακόπουλο και την πιανίστα Βιβή Κλεισούρα.
Ο Παναγιώτης Καρούσος παρουσίασε το Γκαλά Όπερας μιλώντας για την Μαρία Κάλλας και τον Διονύσιο Λαυράγκα αναλύοντας το έργο τους και την συμβολή τους στην όπερα.

maspali 1 maspali 4 maspali 5 maspali 7

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις