Έδωσαν τα πρώτα τους «τεστ» οι Παίδες του ΑΣΚ

Τους πρώτους δύο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας έδωσε την Κυριακή 6 και την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, το Παιδικό τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά κόντρα στην ΑΓΕ Ζακύνθου.

Η ομάδα μας, προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η, το οποίο θα ξεκινήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου και οι προπονητές Γιάννης Βουργίδης και Πάνος Ματιάτος, είχαν την ευκαιρία να δουν τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας.

Επι της ουσίας, οι αγώνες αποτέλεσαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την έως τώρα προετοιμασία της ομάδας.

Η φιλοξενία του ΑΣΚ προς την ΑΓΕΖ ήταν άψογη, ενώ και οι σχέσεις με την ομάδας της Ζακύνθου συνεχίζουν να παραμένουν θερμές.

1 2 3 DSC_0090 DSC_0096 DSC_0102 DSC_0116

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις