Οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό μας-Επικεφαλής ο Μπάκης Λυκούδης

Η μεγάλη Ευρωπαϊκή ,κοινωνική , πατριωτική, πολυσυλλεκτική παράταξη μας ξεκινά την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου με ενθουσιασμό, ενότητα και συσπείρωση.

Στις 20 Σεπτέμβρη γυρίζουμε τη πλάτη στο λαϊκισμό, την ανευθυνότητα και την αναξιοπιστία.

Ψηφίζουμε ΝΔ για μια κυβέρνηση συνεργασίας όλων των υγιών πολιτικών δυνάμεων της χώρας που θα επαναφέρει τη πολιτική σταθερότητα και θα αναλάβει την Εθνική προσπάθεια για έξοδο της χώρας από τη κρίση .

Στο ψηφοδέλτιο μας στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης συμμετέχουν οι Κεφαλλονίτες Χαράλαμπος Λυκούδης και Σάββας Σαββαόγλου και η Ιθακησία Πηνελόπη Λυκούδη.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ , με σκληρή και συλλογική δουλειά θα δώσουμε τον όμορφο, έντιμο και ειλικρινή αγώνα για μια κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης ικανό να διεκδικήσει τα αιτήματα και να επιλύσει τα προβλήματα των νησιών μας .

ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΟΥΚΕΡΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις