Τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής, για παιδιά προσχολικής ηλικίας στην Φιλαρμονική Σχολή

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ   ΣΧΟΛΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΩΔΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ «ΡΟΚΚΟΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ»

Η Σχολή μας σας ενημερώνει ότι στο Ωδείο Αργοστολίου «ΡΟΚΚΟΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ» ,όπως κάθε χρόνο θα λειτουργήσει τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής, για παιδιά προσχολικής ηλικίας (4-6 ετών) και τμήμα προπαιδείας στο πιάνο για παιδιά (5-7 ετών).

Τα μαθήματα θα γίνονται από την κυρία Νεκταρία Τζιβρά, η οποία είναι κάτοχος διπλώματος Πιάνου και Φυγής, και έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.

Το σύστημα που διδάσκεται είναι προσαρμοσμένο στο κόσμο και τις ευαισθησίες των σύγχρονων παιδιών.

Σας προσκαλούμε για μια πρώτη επαφή με τη τέχνη της μουσικής την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00μ.μ. στο χώρο της σχολής,

(1ο μάθημα δωρεάν).

Πληροφορίες από την 1η Σεπτεμβρίου στη Γραμματεία της Σχολής τηλέφωνο 2671025946, Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρα 4μ.μ.-9μ.μ. και Σάββατο 10π.μ. έως 3μ.μ.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο της κ. Τζιβρά καθημερινά στο τηλ.6973903614.

Από τη Διοίκηση της Σχολής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις