Με επιτυχία έληξαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες του Ναυταθλητικού Ομίλου Σάμης

Με την διοργανωση αγώνων κολύμβησης έληξαν οι καλοκαιρινες δραστηριότητες στον Ναυταθλητικό Όμιλο Σάμης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα τμήματα κολύμβησης, Optimist και Windsurf καθώς και σε όλους τους γονείς που στήριξαν την προσπάθεια να γίνει κάτι καλό στην ευρύτερη περιοχή της Σάμης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον προπονητή-γυμναστή κο Γεράσιμο Βώρο για τον άριστο επαγγελματισμό του, καθώς και στις εθελόντριες Μαρία και Αγγελική Φλωράτου, Ρούλα Καβαλλιεράτου, Παρασκευή Τουλάτου, Έλενα Μητσιάκου, Χρυσαυγή Ναστάτου, Alessandra Rossi και στον φίλο μας Engardt που συνέβαλλαν τα μέγιστα αφιλοκερδώς για την φετινή πετυχημένη καλοκαιρινή σαιζόν.

Έπεται συνέχεια με περισσότερες δραστηριότητες του χρόνου αλλά και με χειμερινά happenings .

saminos nossami nos9 nos8 nos7 nos6 nos4 nos3nos3 nos4 nos6 nos7 nos8 nos9 nossami saminos

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις