Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η 19η Πανελλήνια Συνάντηση Ναυτομοντελιστών

Όλα είναι έτοιμα για την 19η Πανελλήνια Συνάντηση Ναυτομοτελιστών που διοργανώνει ο Σύλλογος Σ.ΜΟ.ΚΕ. στην Κεφαλονιά που έχει γίνει πλέον θεσμός του νησιού μας με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Μία διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία ενώ συμμετέχουν και επαγγελματίες που συμμετέχουν και στο Πρωτάθλημα Ελλάδος,  Παραμυθιά, Λευκάδα, Πρέβεζα, Αθήνα, Ηγουμενίτσα και άλλα μέρη που δίνουν δυναμικό παρών με την Κεφαλονιά να αποτελεί αγαπημένο προορισμό συνδυάζοντας τέλεια ψυχαγωγία και αθλητισμό.

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης και συγκεκριμένα ο Ταμίας του Συλλόγου Κεφαλονιάς Σ.ΜΟ.ΚΕ. Ανδρέας Στελλάτος και η κα Μαρισώ Ξαγοράκη μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Βαγγέλη Κεκάτο, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουν τον κόσμο για τις ώρες διεξαγωγής αλλά και τις συμμετοχές της φετινής συνάντησης.

Οι αγώνες επίδειξεις ξεκινούν την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου με ελεύθερα δοκιμαστικά από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου το πρωϊ από τις 9 έως και τις 8.30 το βράδυ θα διεξαχθούν οι αγώνες και οι επιδείξεις με τα τηλεκατευθυνόμενα σκάφη σε διάφορες κατηγορίες.

ΝΑΥΤΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ

1-DSC02376 1-DSC02383 1-DSC02386 1-DSC02388 1-DSC02391

 

models

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις