Ε.Α.Σ. : Διάθεση ντόπιου ποιοτικού Μελιού

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης λαμβάνοντας υπόψη ότι η διάθεση ενός καταναλωτικού προϊόντος στην αγορά είναι συνδεδεμένη με την ποιότητα του και την ασφαλή για τους καταναλωτές χρήση, διαθέτει ντόπιο Μέλι φετινής εσοδείας απευθείας από ντόπιους Μελισσοκόμους Παραγωγούς, σε συσκευασίες διαφόρων μεγεθών κατάλληλες για χρήση στο σπίτι ή για δώρο, στο Κατάστημα Συνεταιριστικών και Παραδοσιακών Προϊόντων στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.
Ο Ε.Α.Σ. τονίζει ότι, το Μέλι από ντόπιους Μελισσοκόμους Παραγωγούς θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας λόγω των ιδιομορφιών της Κεφαλλονίτικης & Θιακής φύσης και του μεγάλου φυτικού πλούτου. Η αφθονία άγριων αρωματικών και αυτοφυών φυτών σε συνδυασμό μεταξύ τους, έχουν σαν αποτέλεσμα το ντόπιο Μέλι να ξεχωρίζει για τη διαύγεια, το χρώμα και την πλούσια γεύση του ενώ το εξαιρετικό άρωμα του έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά με αναλύσεις μεγάλου αριθμού δειγμάτων. Είναι ιδανικό για τη διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου κάθε ηλικίας.
Μέσα στο βομβαρδισμό των λεγόμενων «πλαστικών τροφών» το ντόπιο Μέλι εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο φυσικές και υγιεινές τροφές.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις