Υψηλά ποσοστά επιτυχίας για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Ορίζοντες”

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Ορίζοντες” και φέτος ξεπέρασε τους στόχους του σημειώνοντας υψηλά ποσοστά επιτυχίας των συμμετεχόντων στις εξετάσεις όλων των πιστοποιητικών Αγγλικής γλώσσας.

Αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους καθηγητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών σε άριστη πάντα συνεργασία με τους γονείς και τα παιδιά, που εγγυάται την απόκτηση των κατάλληλων εφοδίων μέσα από την σωστή εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας για ένα καλύτερο αύριο.

Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά αλλά και τους καθηγητές που συνέβαλαν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε αυτή την σημαντική επιτυχία.

Στο ανανεωμένο site του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Ορίζοντες” μπορείτε να βρείτε όλα τα ονόματα των επιτυχόντων.

http://orizodes.com/new/category/exam-result/

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις