Δημοσκόπηση: Στις 3,5 μονάδες η διαφορά ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ν.Δ.

Οι αναποφάσιστοι είναι το πρώτο «κόμμα», ενώ εντελώς αβέβαιη αποτυπώνεται η εκλογική συμπεριφορά, σχεδόν του 1/3 των ψηφοφόρων που επέλεξαν ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Εκλογές του Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ProRata, που δημοσιεύει, σήμερα, η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος (ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ν.Δ.) εκτιμάται στο 3,5%, ενώ σύμφωνα με τις μετρήσεις, εκτός Βουλής μένουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, αντίθετα, να μπαίνει σ’ αυτή.

Ειδικότερα, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:

– ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 23%

– Ν.Δ.: 19,5%

– Χ.Α.: 6,5%

– ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: 4%

– Κ.Κ.Ε.: 5%

– ΑΝ.ΕΛΛ.: 2%

– ΠΑ.ΣΟ.Κ.: 4,5%

– ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: 3,5%

– ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (Β. ΛΕΒΕΝΤΗΣ): 3%

– ΑΛΛΟ: 3,5%

– ΔΞ/ΔΑ: 25,5%.

Τέλος, η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων επιλέγει «ευρώ πάση θυσία», ενώ πάνω από το 50% εκτιμά ότι η νέα συμφωνία με τους δανειστές δεν είναι καλή.

epoli.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις