“Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς” κύριε Γκισγκίνη

Ξεπέρασε τον εαυτό του στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Γκισκίνης καθώς παρέδωσε “ρεσιτάλ πολυλογίας” εξοργίζοντας την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων.

Είναι αλήθεια ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν συνηθίσει τις πολύωρες αγορεύσεις του Νίκου Γκισγκίνη, ως αναγκαίο κακό και συνήθως εκείνη την ώρα είτε συνομιλούν μεταξύ τους είτε βγαίνουν από την αίθουσα για λίγο κουτσομπολιό είτε παίζουν με τα laptop τους.

Χθες όμως ο Γκισκίνης ξέφυγε από κάθε έλεγχο αφού δεν σταματούσε να μιλάει, να καταγγέλει τους πάντες και τα πάντα, να βλέπει παντού σκάνδαλα, παρανομίες και ου τω κάθε εξής.

Ήταν λοιπόν επόμενο κάποια στιγμή η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου να αντιδράσει, με αποτέλεσμα νέο σόου Γκισγκίνη με χτυπήματα στο τραπέζι, φωνές, ουρλιαχτά και όλα τα σχετικά, με λίγα λόγια και χθες επεράσανε όμορφα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις