Καλή ακαδημαϊκή πορεία στους επιτυχόντες από την Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς

Φίλες και Φίλοι,
Επ΄ ευκαιρίας της ανακοίνωσης των βάσεων 2015 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να σας δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και να σας ευχηθώ «Καλή Ακαδημαϊκή Πορεία».
Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών απέδωσαν και τώρα μπορείτε να χαρείτε την επιτυχία σας και να θέσετε τους νέους σας στόχους. Οι οικογένειες σας, οι καθηγητές σας, όλοι εμείς ήμασταν σίγουροι ότι μπορούσατε να τα καταφέρετε. Όπως είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε και στις νέες σας υποχρεώσεις.
Θέλω να γνωρίζετε ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από επιστήμονες που θα δώσουν μια νέα προοπτική στην ανάπτυξή του. Είμαι σίγουρος ότι με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που θα αποκτήσετε, θα συμβάλλετε στην κοινωνική και οικονομική ευημερία του.

Καλή Συνέχεια
Θεόφιλος Μιχαλάτος
Επικεφαλής της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις