Ο π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης στον Άγιο

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 επισκεφθήκαμε τον Άγιο Γεράσιμο στα Ομαλά. Εκεί συναντήσαμε να λειτουργεί ο συμπατριώτης μας Αρχ. π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης με τους π. Μάρκο Αποστολάτο και π. Ανδρέα Σάρλο, ενώ έψαλλε τους ύμνους ο χορός των μοναζουσών της μονής.

Στο λόγο του ο π. Νικόλαος αναφερθεί στη ζωή του Αγίου μας και με το πέρας της θείας λειτουργίας παρεκάλεσε το πολυπληθές εκκλησίασμα να προσευχηθούν όλοι μαζί στο μνημόσυνο που θα επακολουθούσε για τους κεκοιμημένους μητροπολίτες μας μακαριστό Σπυρίδωνα και μακαριστό Γεράσιμο λέγοντας και δύο λόγια για τη ζωή τους και για τον τρόπο που έφυγαν από κοντά μας. Στο μνημόσυνο έψαλλαν ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Μεσολλωράς και ο καλός μας φίλος Αποστόλης.
Σημειώνουμε ότι ο π. Νικόλαος ήταν συνυποψήφιος με τον μακαριστό Μητροπολίτη μας Κυρό Γεράσιμο στις προηγούμενες αρχιερατικές εκλογές. Περιμένουμε να δούμε αν θα είναι και αυτή τη φορά.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις