Ο Δήμος τίμησε την δημοσιογράφο Ντένια Φραγκιά για το εθελοντικό της έργο στην Κένυα

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015 ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης δέχθηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση τη Δημοσιογράφο κ.Ντένια Φραγκιά, η οποία τίμησε την Κεφαλονιά, υποστηρίζοντας με Εθελοντικό έργο τη Φυλή των Massai στην Κένυα στη δημιουργία ενός Σχολείου.
Συγκεκριμένα η κ.Φραγκιά, κάτω από την ομπρέλα της ΜΚΟ “Women of Faith”, συνέβαλε εθελοντικά στη στήριξη των κατοίκων του χωριού Kibiku.
Για τις πολύτιμες δραστηριότητες αυτές η κ.Φραγκιά είχε συνάντηση εργασίας με τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο, όπου συζητήθηκαν οι τρόποι περαιτέρω στήριξης του εξαιρετικού αυτού ανθρωπιστικού έργου.
Ο κ.Δήμαρχος προσκάλεσε στη συνάντηση και την κ.Αναστασία Παπαδάτου – Αποστολοπούλου, η οποία είναι Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Κεφαλληνίας – Ιθάκης και Ζακύνθου και Πρέσβειρα Πολιτισμού της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, για να βραβεύσει μαζί με το Δήμο την κ.Φραγκιά.
Ο κ.Παρίσης συνεχάρη την κ.Φραγκιά και της προσέφερε τιμητικά συμβολικά δώρα και η κ.Αποστολοπούλου της προσέφερε το Μετάλλιο της UNESCO και Τιμητικό Δίπλωμα για την Εθελοντική της εργασία.
Η κ.Φραγκιά ευχαρίστησε τόσο τον κ.Δήμαρχο όσο και την κ.Πρόεδρο για τις τιμές και επιβεβαίωσε την επιθυμία της όπως συνεχιστούν οι δράσεις εθελοντικής προσφοράς σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και όποιον άλλο Δημόσιο ή Ιδιωτικό Φορέα επιθυμεί να υποστηρίξει το συγκεκριμένο Project.

kek kek1 kek2

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις