Ο Άγγελος Κωνσταντάκης ερμηνεύει Στράτο Διονυσίου

Όσοι τυχεροί βρέθηκαν στα Φαρακλάτα για να παρακολουθήσουν την υπέροχη συναυλία των αδελφών Καραβιώτη παρέα με την Αμαλία Τάτση είχαν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελο Κωνσταντάκη να ερμηνεύει Στράτο Διονυσίου και να εισπράττει το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του Πρόεδρου για τον μεγάλο λαϊκό καλλιτέχνη και για το τραγούδι γενικότερα και όποτε του δίνεται η ευκαιρία παίρνει το μικρόφωνο και αφιερώνει τραγούδια σε φίλους και γνωστούς. Αυτή τη φορά δεν δίστασε και μετά από πρόσκληση των αδελφών Καραβιώτη ανέβηκε στην εξέδρα και χάρισε στον κόσμο που παρακολουθούσε το αξέχαστο “Το ξέρω οι άντρες δεν κλαίνε” με μεγάλη επιτυχία.

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Μιχάλη Ανδρεαδάκη για την παραχώρηση του βίντεο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις