Μεϊμαράκης σε Παυλόπουλο: Θα διερευνήσω σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα βουλή

Τη διερευνητική εντολή για τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης παρέλαβε πριν από λίγο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μετά το προεδρικό θα πάει στη Βουλή προκειμένου να έχει συνάντηση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για να εξακριβώσει αν υπάρχει η δυναότότητα σχηματισμού κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή και με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς, όμως, τον Αλέξη Τσίπρα.

Παραλαμβάνοντας την εντολή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «πρέπει να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα πριν προσφύγουμε στην έσχατη λύση για τις εκλογές» και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει ραντεβού από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για να διερευνηθεί αν με τα άλλα κόμματα θα μπορούσε να υπάρξει ψήφος εμπιστοσύνης ή ανοχής σε μια κυβέρνηση που θα εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή πορειά της χώρας.

Σημείωσε δε ότι θα μπορούσε ο επικεφαλής της κυβέρνησης αυτής να προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν μπορεί να είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις