Ο Δήμαρχος τίμησε του καλλιτέχνες Wilfrido Terrazas και Νatalia Perez.

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωϊ στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης με την Διευθύντρια και υπεύθυνη του Ιόνιον Κέντρου Πολιτισμού και Τεχνών κα Σοφία Καγκάδη και τους πολύ ταλαντούχους διεθνείς καλλιτέχνες από το Μεξικό, Wilfrido Terrazas και Νatalia Perez.

Οι δύο καλλιτέχνες που βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Κεφαλονιά, εμπνεύστηκαν από την ζωή και το έργο του Εθνικού μας ποιητή, Διονύση Σολωμού και συνέθεσαν  “Τα φώτα της Ζακύνθου” όπου παρουσίασαν χθες στο Ιόνιον Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών σε πρώτη εκτέλεση.

Ο Δήμαρχος τίμησε τους δύο σημαντικούς καλλιτέχνές προσφέροντάς τους συμβολικά την αναμνηστική πλακέτα του Δήμου Κεφαλονιάς και ένα καλαίσθητο φυλλάδιο με τα πανέμορφα τοπία του νησιού μας.

Σήμερα και ώρα 6.30 το απόγευμα θα γίνει η δεύτερη παρουσίαση του έργου των δύο καλλιτεχνών στο σπήλαιο της Δρογκαράτης, με μόνη αλλαγή το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί έξω στον χώρο αναμονής του κοινού, αντί για μέσα στο σπήλαιο εξαιτίας του πρωϊνού σεισμού και για λόγους καθαρά προληπτικούς.

1-DSC02314 1-DSC02318 1-DSC02321 1-DSC02321-001 1-DSC02322 1-DSC02323 1-DSC02324

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις