Αποκλειστικό: Μεγάλη δικαίωση του Δήμου για την παραλία του Κατελειού

Μία τεράστια δικαστική δικαίωση περίμενε τον Δήμο Κεφαλονιάς σε σχέση με τις καταγγελίες που έχουν γίνει από το Σωματείο του Κατελειού και την Πρόεδρό του κα Ξενοπούλου για υποτιθέμενες παραβιάσεις της Περιβαλλοντικής νομοθεσίας στην παραλία του Κατελειού.

Το Δικαστήριο σήμερα στο Αργοστόλι απέρριψε το αίτημα του Σωματείου εις βάρος του Δήμου Κεφαλονιάς και όλες οι χωροθετήσεις, για τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες συνεχίζουν κανονικά προς ανακούφιση των επαγγελματιών της περιοχής, ενώ αντίθετα το Σωματείο υποχρεούται δικαστικά πλέον να επισημάνει όλες τις περιοχές ωοτοκίας της χελώνας καθώς θεωρείται παράληψη του Σωματείου  το γεγονός ότι δεν το έχει κάνει αυτό μέχρι σήμερα.

Φυσικά ο Νίκος Παπαδάτος, ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων “πετάει” από χαρά καθώς η σημερινή δικαίωση είναι μία ακόμη επιβράβευση για τον ίδιο. Ο Δήμος Κεφαλονιάς εκπροσωπήθηκε στην δίκη από τη νομική του ομάδα ενώ το Σωματείο Κατελειού έφερε δικηγόρο από την Αθήνα.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις