Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Greenpeace

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015, στο Δημαρχιακό Μέγαρο έγινε Σύσκεψη Εργασίας με Στελέχη της Greenpeace και θέμα τις δυνατότητες ενίσχυσης και προώθησης του εξαιρετικά σημαντικού έργου του διεθνούς περιβαλλοντολογικού οργανισμού.
Συγκεκριμένα η κ.Σοφία Μανιατάκου και ο κ.Κώστας Πανταζής από την Ομάδα Άμεσου Διαλόγου και το Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων της Greenpeace είχαν συνεργασία με τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο για τη μελέτη τρόπων και μεθόδων ενίσχυσης από πλευράς Δήμου του σημαντικού έργου του Οργανισμού.
Μεταξύ των άλλων ο κ.Κεκάτος, αφού ευχαρίστησε για την επίσκεψη, ενημέρωσε τα Στελέχη για την προσέγγιση στο Αργοστόλι κατά την περσυνή χρονιά του πλοίου “Rainbow Warrior III”, που είχε επισκεφθεί το Νησί για το θέμα της εξόρυξης υδρογονανθράκων και τη συνεργασία Στελεχών του Δήμου (κ.Σοφία Γαρμπή και κ.Δημήτρη Μεσσάρη) με τον Υπεύθυνο Εκστρατείας για τις Κλιματικές Αλλαγές και την Ενέργεια κ.Τάκη Γρηγορίου.
Τέλος ο κ.Κεκάτος επιβεβαίωσε στην κ.Μανιατάκου και τον κ.Πανταζή την ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής σε θέματα οικολογίας και ευρύτερης προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και συμφωνήθηκε όπως σύντομα μέσω μια προγραμματισμένης Συνέντευξης Τύπου κοινοποιηθεί προς κάθε κατεύθυνση η επιθυμία του Δήμου για περαιτέρω ενίσχυση του έργου της Greenpeace.

greeb2 green KEK

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις