Ο Δήμος Κεφαλονιάς τίμησε τον Μίμη Πλέσσα

Άλλη μία σημαντική προσωπικότητα βρέθηκε αυτές τις μέρες στο νησί μας, και δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο και σπουδαίο συνθέτη, Μίμη Πλέσσα.

Χθες το βράδυ όσοι είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στο Ξενία απόλαυσαν μία μοναδική και ανεπανάληπτη συναυλία, με τον συνθέτη, να είναι πλαισιωμένος από την νεοσύστατη Ορχήστρα των Αισθήσεων και τον ταλαντούχο ερμηνευτή Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Σήμερα λοιπόν το πρωϊ  ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Βαγγέλη Κεκάτο, υποδέχτηκαν τον κ. Πλέσσα, τη σύζυγό του κα Καρρέρ και τον τραγουδιστή, Μαυρίκιο Μαυρικίου στο Δημαρχείο, όπου τους τίμησαν προσφέροντάς τους την αναμνηστική πλακέτα του Δήμου. Ο κ. Πλέσσας εξέφρασε την αγάπη του και την προτίμησή του για την Κεφαλονιά σε σχέση με τα άλλα νησιά του Ιονίου, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο και την ΚΕΔΗΚΕ για την πρόσκληση που τους έκαναν.

Στην συνάντηση βρέθηκαν και οι αδελφοί Καραβιώτη Σπύρος και Μάκης για να καλοσωρίσουν και να εκφράσουν τον θαυμασμό τους στον συνθέτη Μίμη Πλέσσα, που μας έχει χαρίσει πάνω από 2500 διαχρονικές επιτυχίες, αφιερώνοντάς του δύο καντάδες το “Απόψε την κιθάρα μου” και το “Ωραία μου Κεφαλονιά”.

1-DSC02297 1-DSC02295 1-DSC02292 1-DSC02290

1-DSC02304 1-DSC02298

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις