9ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 19-20 Σεπτεμβρίου-Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Ηλεκτρονικά πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα οι εγγραφές για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, με τον αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την λίμνη Παμβώτιδα να δείχνει ότι θα σημειώσει ρεκόρ συμμετοχών, καθώς οι έως τώρα συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Εξίσου μεγάλο είναι, όμως, το ενδιαφέρον και για τους δρόμους των 10 χλμ. και των 5 χλμ., που μαζί με το δυναμικό βάδισμα στη διαδρομή των 30 χλμ. και τον πρωτότυπο παραλίμνιο δρόμο «Μαμά – Καρότσι» συμπληρώνουν το αγωνιστικό πρόγραμμα του διημέρου 19-20 Σεπτεμβρίου. Βέβαια, για όλους όσοι θα επιλέξουν να τρέξουν στους αγώνες αυτούς, αλλά και για όσους δεν αισθάνονται ακόμη έτοιμοι να το τολμήσουν, θα υπάρχει και επιπλέον ένας αγώνας, ψυχαγωγικού χαρακτήρα, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Νησί, όπου θα πραγματοποιηθεί και η τελετής έναρξης της «Εβδομάδας Λίμνης Ιωαννίνων». Ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων έχει προετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών, περιβαλλοντικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα. Σχεδόν το σύνολο των εκδηλώσεων έχει οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί και επίσημα μέχρι το τέλος Αυγούστου.
Το συνοπτικό αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου
18:00: Εκκίνηση του Παραλίμνιου Δρόμου «Μαμά –Καρότσι».
18:30: Εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 5χλμ.
19.00 – 21.30: Pasta Party 9ου Γύρου Λίμνης 30 & 10 χλμ. & 5 χλμ.
20:00: Απονομές στους 3 πρώτους (ανδρών, γυναικών) 5χλμ.
Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου
07.00: Δυναμικό βάδισμα 30 χλμ.
09.00: Αγώνας Δρόμου 30 χλμ.
09.15: Αγώνας Δρόμου 10χλμ.
12.30: Απονομή μεταλλίων.

Οι εγγραφές
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Σεπτεμβρίου, θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η έγκαιρη εγγραφή όχι μόνο βοηθά στον καλύτερο προγραμματισμό, αλλά για πρώτη φορά συνδυάζεται και με επιπλέον παροχές.
Οι εγγραφές αυτό το διάστημα γίνονται οnline συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register – Η δήλωση για ομαδική αίτηση συμμετοχής γίνεται στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register_multiple
Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή, πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο.
Αυτοπροσώπως θα μπορούν να γίνονται εκ νέου οι εγγραφές στο γραφείο της ομάδας στο Κολυμβητήριο Λιμνοπούλας Ιωαννίνων (Πριν την έξοδο του κολυμβητηρίου) από 1 Σεπτέμβρη έως 9 Σεπτέμβρη (17:00 – 21:00 τις εργάσιμες ημέρες).

Αντίτιμο Συμμετοχής
Ατομικά
Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 17 ευρώ.
Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 12 ευρώ.
Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 8 ευρώ.
Παραλίμνιος Δρόμος “Μαμά-καρότσι”: Δωρεάν.
Ομαδικά (Άνω των 10 ατόμων)
Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 15 ευρώ.
Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 10 ευρώ.

Τρόποι Πληρωμής
Online μέσω Paypal: Συμπληρώνοντας την online φόρμα εγγραφής έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας, απευθείας μέσω της υπηρεσίας του Paypal, με χρήση πιστωτικής κάρτας.
Κατάθεση μέσω Τραπέζης: Μπορείτε να πληρώσετε την συμμετοχή σας με κατάθεση στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:
ΙΒΑΝ: GR 82 0171 6440 0066 4410 8072 918
Αρ. Λογαριασμού: 6644 – 108072 – 918
Δικαιούχος: Α.Ο Ποσειδών Ιωαννίνων
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται το όνομα του αθλητή που τρέχει ή στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής το όνομα του αρχηγού της ομάδας για να μπορεί να πραγματοποιηθεί η ταυτοποίηση των στοιχείων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις